flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Колектив Івано-Франківського апеляційного суду вітає з виходом на пенсію начальника відділу організаційного забезпечення розгляду кримінальних справ

31 липня 2019, 16:04

31 липня 2019 року  Івано-Франківський апеляційний суд урочисто провів на пенсію Надію Віхарєву – начальника відділу організаційного забезпечення розгляду кримінальних справ.

 

У цей час хочемо сказати такі слова:

Навіть не віриться, що пролетіло довгих 23 роки, які Ви присвятили нашому суду та судовій системі зокрема.

Шановна Надіє Михайлівно сьогодні для Вас настав урочистий, важливий та знаменний день. Бажаємо з набуттям статусу «пенсіонера» придбати ще достаток і спокій, чудових життєвих і творчих ідей, чарівних свят і втішних вечорів, душевних зустрічей і теплих спогадів.

Настав чудовий час, в якому можна вибирати — відпочивати чи працювати. Або і те, і інше разом. Хочеться побажати енергії, ентузіазму. Кожен день прокидатися із задоволенням від того, що можна самому придумати собі заняття по душі, і від того, що на це є багато часу.

Чесно кажучи, нам дуже шкода розлучатися з Вами! Ваша мудрість, досвід, знання і вражаюча працездатність завжди допомагали нашому колективу досягти великих успіхів. Однак, ми щиро сподіваюся, що Ви не будете сумувати за робочим духом, і не забудете нас!

Дозвольте привітати Вас із виходом на заслужений відпочинок і від усієї душі побажати залишатися бадьорою, енергійною, життєрадісною людиною, яка вміє мріяти, дивувати, радувати близьких і дарувати своєму серцю відраду. Нехай розміри Вашої пенсії з кожним разом ростуть, нехай емоції Вашої душі з кожним днем стають яскравішими і щасливішими.

Хочемо побажати, щоб новий виток у вашому житті був яскравим і цікавим, щоб за поворотами і горизонтами чекало щось нове, приємне і несподіване. Більше посміхайтеся і мрійте, нехай все в житті обов'язково вдається. Отримуйте і самі насолоду від кожного дня.

 

З повагою

Колектив Івано-Франківського апеляційного суду