flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Тренінг для керівників апаратів

06 червня 2019, 17:08

5 червня 2019 року за сприяння Українсько-канадського Проекту підтримки судової реформи відбувся тренінг для керівників апаратів місцевих судів Івано-Франківської області на тему "Забезпечення готовності суду до надзвичайних ситуацій".

Увагу учасників тренінгу було акцентовано на актуальності проблеми забезпечення безперервної діяльності суду в умовах настання надзвичайної ситуації.

Керівник апарату Івано-Франківського апеляційного суду Оксана Розвадовська була в числі тих, хто розробляв Типовий план забезпечення безперервної діяльності суду в умовах настання надзвичайної ситуації, який затверджено Державною судовою адміністрацією України 29 січня 2019 року наказом № 93. Також, Оксана Розвадовська є сертифікованим тренером курсу «Забезпечення готовності суду до надзвичайних ситуацій». На тренінгу вона розповіла колегам про необхідність проведення навчань в колективах апарату суду. Учасники обговорювали різні випадки, які траплялись в діяльності їхніх установ, ділились досвідом, як вони долали ці нетипові ситуації.

Керівникам апаратів судів було презентовано методичні рекомендації із алгоритмами роботи у різних надзвичайних ситуаціях та проведено навчальні вправи.