flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Спільне засідання комітетів судових комунікацій судової влади Івано-Франківської області

26 жовтня 2018, 15:15

26 жовтня 2018 року в Івано-Франківському апеляційному суді відбулось спільне засідання Регіонального комітету з питань комунікацій судової влади, Комітету з комунікацій у сфері правосуддя та Комітету з питань зв’язків судів зі ЗМІ Івано-Франківської області.

Ці комітети створені і функціонують в межах реалізації українсько-канадського Проекту «Підтримка судової реформи», з метою покращення комунікації між судами різних інстанцій і юрисдикцій в Івано-Франківській області, правоохоронними органами, а також з представниками ЗМІ та громадськістю і мають формувати єдину позицію судової влади в регіоні.

Голова Івано-Франківського апеляційного суду Богдан Гриновецький у вітальному слові повідомив про необхідність активізації комунікаційної діяльності апеляційного суду і місцевих судів області. З цією метою на засідання запросили голів та суддів місцевих загальних судів Івано-Франківської області.

Черговий раз обговорювались проблемні питання, які виникають в процесі відправлення правосуддя і впливають на формування довіри громадян до діяльності Судової влади та правоохоронних органів.

Учасники засідання домовились періодично, один раз в квартал, проводити такі засідання  а також налагодити міжвідомчу комунікацію та проводити спільні засідання в районних центрах для обговорення та вирішення актуальних проблемних питань.