flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Перша річниця співпраці

17 листопада 2020, 09:41

Рівно рік тому працівники ТУ ССО почали здійснювати охорону Будинку правосуддя, в якому розміщено Івано-Франківський апеляційний суд, Івано-Франківський міський суд та Територіальне управління ДСА в Івано-Франківській області.

Цієї події судді та працівники апарату апеляційного суду чекали з великою надією.

З нагоди першої річниці співпраці відбулась робоча зустріч  начальника теруправління Служби судової охорони Івано-Франківської області полковника Служби Андрія Маланія та заступник начальника підполковника Служби Романа Шеленка з головою апеляційного суду Богданом Гриновецьким.

Голова суду висловив щиру вдячність працівникам судової охорони за їх службу, за відчуття захищеності при здійсненні правосуддя. Також Богдан Гриновецький подякував працівникам служби за відчутну допомогу в забезпеченні дотримання в приміщенні суду ряду карантинних заходів спрямованих на попередження поширення коронавірусної інфекції COVID-19.

На завершення зустрічі начальник теруправління полковник Служби Андрій Маланій вручив голові суду історичну фотографію з першого дня офіційної співпраці ТУ Служби судової охорони в Івано-Франківській області та Івано-Франківського апеляційного суду.