flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про постановлення ухвали по справі

06 лютого 2019, 14:55

До Івано-Франківського апеляційного суду надійшла апеляційна скарга Стефанишина Василя Івановича на заочне рішення Коломийського міськрайонного суду Івано-Франківської області, ухвалене суддею Бирич Н.В. 04 вересня 2018 року у м. Коломия Івано-Франківської області, повний текст якого складено 14 вересня 2018 року, та на ухвалу Коломийського міськрайонного суду Івано-Франківської області, постановлену суддею Беркещук Б.Б. 19.12.2018 року про залишення без задоволення заяви про перегляд заочного рішення по справі за позовом Кулик Ярослави Іванівни до Стефанишина Василя Івановича про розірвання договору найму житла та виселення.
Під час вирішення питання про відкриття апеляційного провадження з’ясовано, що апелянт: Стефанишин Василь Іванович, зазначив своє місце проживання у апеляційній скарзі вул. І. Миколайчука, 39, кв. 1, с. Корнич, Коломийського району Івано-Франківської області, 78213. Однак поштова кореспонденція, направлена за вказаною адресою, повертається суду із позначкою «за зазначеною адресою не проживає».
Інформація щодо наявності, або відсутності у останнього офіційної електронної адреси в суді відсутня. Крім того вказаний апелянтом Стефанишиним В.І. в апеляційній скарзі контактний номер телефону—(099) 33 15 277 перевірявся, за повідомленням оператора – «набраний номер телефону не обслуговується»
   23 січня 2019 року  Івано-Франківським апеляційним судом по вказаній справі постановлена ухвала, якою апеляційну скаргу Стефанишина Василя Івановича на заочне рішення Коломийського міськрайонного суду Івано-Франківської області від 04 вересня 2018 року та ухвалу Коломийського міськрайонного суду Івано-Франківської області від 19.12.2018 року про перегляд заочного рішення залишено без руху.
Враховуючи специфіку цивільного спору (справа про виселення), апелянтом зазначено місце проживання, житлове приміщення про виселення з якого ухвалено рішення судом, місце проживання апелянта невідоме, тому виникла необхідність на підставі ч. 11, ст..128 ЦПК України у публікації на офіційному веб-порталі Судової влади України оголошення про повідомлення апелянта про постановлену ухвалу від 23.01.2019 року про залишення апеляційної скарги без руху.
        З моменту розміщення такої інформації на офіційному веб-порталі Судової влади України вважається, що апелянт Стефанишин Василь Іванович  отримав  ухвалу суду та може  ознайомитися з нею в Єдиному державному реєстрі судових рішень за веб-адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review