flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про постановлення постанови по справі

25 січня 2019, 10:15

В провадженні Івано-Франківського апеляційного суду перебуває справа за заявою Коробіцина Сергія Сергійовича, заінтересована особа Чаплинський районний відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Херсонській області про встановлення факту народження дитини, за апеляційною скаргою Коробіцина Сергія Сергійовича на ухвалу Рожнятівського районного суду, постановлену суддею Максимівим І.В. 13 листопада 2018 року в с-щі Рожнятів Івано-Франківської області.

В ході розгляду справи з’ясовано, що учасник справи, а саме: Коробіцин Сергій Сергійович, проживає в м. Севастополь, вул. Леніна, 38, кв.36, 99000, інформації щодо наявності, або відсутності у останнього офіційної електронної адреси в суді відсутня.

   21 січня 2019 року  Івано-Франківським апеляційним судом по вказаній справі постановлена постанова, якою апеляційну скаргу Коробіцина Сергія Сергійовича залишити без задоволення, а ухвалу Рожнятівського районного суду про повернення заяви від 13 листопада 2018 року – без змін.                       

Відповідно до ч.2 ст. 1-1 Закону України «Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв’язку з проведенням антитерористичної операції» - «Учасники справи, остання відома адреса місця проживання (перебування) чи місцезнаходження яких знаходиться в районі проведення антитерористичної операції і які не мають офіційної електронної адреси, повідомляються про ухвалення відповідного судового рішення шляхом розміщення інформації на офіційному веб-порталі судової влади з посиланням на веб-адресу такого судового рішення в Єдиному державному реєстрі судових рішень».

        З моменту розміщення такої інформації вважається, що апелянт Коробіцин Сергій Сергійович  отримав  постанову суду та може  ознайомитися з постановою суду в Єдиному державному реєстрі судових рішень за веб-адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/79305312

 

Дата розміщення зазначеної інформації на офіційному веб-порталі судової влади 25 січня 2019  року.