flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Повідомлення про постановлення ухвали по справі

14 січня 2019, 13:23

В провадженні Івано-Франківського апеляційного суду перебуває справа за заявою Коробіцина Сергія Сергійовича, заінтересована особа Чаплинський районний відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Херсонській області про встановлення факту народження дитини, за апеляційною скаргою Коробіцина Сергія Сергійовича на ухвалу Рожнятівського районного суду, постановлену суддею Максимівим І.В. 25 жовтня 2018 року в с-щі Рожнятів Івано-Франківської області.
В ході розгляду справи з’ясовано, що учасник справи, а саме: Коробіцин Сергій Сергійович, проживає в м. Севастополь, вул. Леніна, 38, кв.36, 99000, інформації щодо наявності, або відсутності у останнього офіційної електронної адреси в суді відсутня.
   09 січня 2019 року  Івано-Франківським апеляційним судом по вказаній справі постановлена ухвала про призначення справи до розгляду на 21 січня 2019 року без повідомлення учасників, за апеляційною скаргою Коробіцина Сергія Сергійовича на ухвалу Рожнятівського районного суду від 25 жовтня 2018 року.
Відповідно до ч.2 ст. 1-1 Закону України «Про здійснення правосуддя та кримінального провадження у зв’язку з проведенням антитерористичної операції» - «Учасники справи, остання відома адреса місця проживання (перебування) чи місцезнаходження яких знаходиться в районі проведення антитерористичної операції і які не мають офіційної електронної адреси, повідомляються про ухвалення відповідного судового рішення шляхом розміщення інформації на офіційному веб-порталі судової влади з посиланням на веб-адресу такого судового рішення в Єдиному державному реєстрі судових рішень».
        З моменту розміщення такої інформації вважається, що апелянт Коробіцин Сергій Сергійович  отримав  ухвалу суду та може  ознайомитися з ухвалою суду в Єдиному державному реєстрі судових рішень за веб-адресою: http://www.reyestr.court.gov.ua/Review/79078633
Дата розміщення зазначеної інформації на офіційному веб-порталі судової влади 03 січня 14.01.2019  року.